Wie ben ik

logorondnvmw-300x300admin-ajax
profielIk ben Renske Blaauw en ben getrouwd en moeder van twee dochters. Ik ben opgeleid tot kindercoach, maatschappelijk werkster, mediator, en heb aan de Universiteit van Amsterdam de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond. Daarnaast volg ik relevante trainingen om in mijn werk als kindercoach te blijven groeien.

Mijn werkverleden bij verschillende instellingen bestaat voor een groot deel uit het met veel plezier coachen van kinderen en jongeren. Ook heb ik altijd gesprekken met ouders gehad en coaching in diverse takken van de (jeugd-) hulpverlening. Daarnaast heb ik als gezinscoach systemisch gezinnen begeleid. Als Pedagoog heb ik opvoedspreekuren gedraaid. Als zelfstandige heb ik verschillende sociale vaardigheids trainingen gegeven voor de basisschoolleeftijd.

Mijn missie is om kinderen hun eigen kracht te laten voelen en kwaliteiten goed in te zetten zodat ze een mooi fundament leggen voor nu en later. Ik vind het erg waardevol dat kinderen leren ontdekken wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. Werken met kinderen vormt de kroon op mijn werk. Zij fascineren mij door hun interne wijsheid en potentieel, hun eigen kracht.

Ook ben ik zowel voor ouders als voor kinderen werkzaam als echtscheidingscoach. Voor meer informatie kunt u kijken op www.scheidingalkmaareo.nl.